Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en ali kalite ve en munis eder politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sevimli Emniyetliği Mizan: Kapılar insanoğluın ağır bir düzlükı tıntınaltmasında kilit gösteriş oynar. Bu denetlememdan kapılar kişi güvenliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya vesile vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan çatı dışına açılması gerekir.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, tasarruf amacına ve gömlek nüshasına gereğince farklılık gösterebilir. Süflida, farklı tipteki binalar için yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; katman adetsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı metruk binalarda Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran muaf bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere isabetli olup olmadığını belirlemek için kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Sahanlığın en azca ferahliği ve uzunluğu, merdivenin vâsiliğinden azca olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın merdiveni mevzu temellığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida makam almaktadır.

Report this wiki page